Ha! gratis!
Door: Helga
Blijf op de hoogte en volg Helga
15 Oktober 2008 | Singapore, Singapore
We zijn dus alweer een stukje dichter bij huis...
De laatste uurtjes in Siemp Reap doorgebracht met uitslapen, markt op, en een massage van een uur. Ik had de hele vakantie nog geen voetmassage gehad, dus dat moest nog even. Het zou gaan om een voetreflexologiemassage, maar uiteindelijk zijn ons beider benen, armen en rug ook nog even hardhandig onder handen genomen. Heerlijk!
Wat bijzonder goed uitkwam was dat tijdens de massage een noodweer uitbrak dat zelfs de massagepraktijk blank zette. Het water kwam via de lichtpunten aan de voorkant van de zaak in stromen naar binnen. Het was dan ook pikzwart buiten en ik heb het nog nooit zo hard zien regenen. Toen de bui over was, was ook de massage klaar.
Nu moet ik als een gek naar een wc wegens de airco hier. Tot over een halve dag!
16 Oktober 2008 - 02:03
David:
Ik heb 2 keer de pijn doorstaan om even het fijne ontspannen gevoel te hebben, na reflexologie, maar ik hoef het niet meer. Verschrikkelijk! Tenen die m'n leven lang al scheef staan, proberen ze recht te zetten. Binnenkort weer eens uit eten? -
16 Oktober 2008 - 06:14
Hester :):